Servicii

IMG-20210905-WA0000
Cofetăria de acasă

Serviicii disponibile

De la „banalele” sărățele de casă până la eclere si macarons, de la clasica savarină până la torturi tematice personalizate sau de la o singură prăjitură până la un eveniment important ne-am propus să nu facem rabat de la calitatea produselor sau a serviciilor oferite și nu refuzăm aproape nici o provocare.

IMG_20210920_095355_545
Try the best!

Suntem pe piață din 2018 când am inceput afacerea timid, cu o singură persoană implicata 100% iar până în prezent ne putem mândri cu o creștere constantă, organică, bazată pe recomandările clienților, la 8 persoane implicate în activitate și suntem în continuă creștere. În primăvara anului 2020 am obținut primele 2 Atestate pentru Produse Tradiționale devenind astfel prima cofetărie din zona Moldovei care și-a atestat produsele.

Lucrăm in proporție de cca 85% pe comandă și recomandăm stabilirea detaliilor comenzii cu cel puțin cu 2-3 zile înainte ca timpul de pregătire și atenția necesare finalizării comenzilor să fie optime și cu rezultate pe masură și astfel putem oferi din nou garanția calității produselor. Ne puteți urmări pe paginile de Facebook & Instagram și Google unde răspundem prompt la orice solicitare.

Așadar dacă vrei să ne ocupăm de tortul pentru aniversarea cuiva drag sau de un eveniment important, nu ezita să ne cotactezi la telefon, la cofetărie sau prin rețelele de social media. Avem o singură recomandare, cu cât comanda este mai importantă și mai complexă, cu atât trebuie să o faci mai din timp. La cerere și în funcție de tipul evenimentului ne putem ocupa tot noi de livrare.

Multumim!